Scheepsbouw

Asto Shipyard is allround als het gaat om de scheepsbouw van motorvrachtschepen, tankers, drogeladingschepen en duwboten en -bakken. Wij zetten ons volledig in voor een ontzorgde klant en een turn key oplevering.

De wensen van de klant staan centraal en worden omgezet in een offerte en een tekening op maat. Bij elke opdracht wordt de bouw van het casco nauwkeurig begeleid. De gehele afbouw van het casco wordt in eigen beheer uitgevoerd en de details worden gaandeweg het proces altijd in overleg gefinetuned. De faciliteiten op de werf omvatten onder meer een eigen stevendok, twee buitenkranen die paraat staan op de kade, walsmachines en een tweetal bovenloopkranen van elk 25 ton. Professionele kracht om iedere zware klus mee te klaren. Dankzij de gunstige locatie aan open water zijn alle mogelijkheden aanwezig voor de gedegen afbouw van elk schip.
Meer >

Onderhoud

Voor een probleemloze vaart is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Of het schip net afgebouwd of gerepareerd is of al jaren in het water ligt, goed onderhoud verlengt de levensduur van elk schip.

Asto Shipyard levert een one stop service: alle benodigde diensten onder één dak en in eigen beheer. Met de specialisatie van de motoren van Caterpillar en Mitsubishi is Asto Shipyard ervaren deskundig in hermotorisering. Een lampje in de stuurhut of het aanpassen van het volledige stuurwerk, Asto Shipyard heeft de middelen en ervaring in huis om op elk gebied kwalitatief onderhoud te plegen. Ook scheepvaartgerelateerde projecten of andersoortige constructies zijn gebaat bij ‘voortvarend’ onderhoud en kunnen bij Asto Shipyard terecht. Voor onderhoud wordt een afspraak gemaakt, zodat de uitvoering plaatsvindt op een gunstig tijdstip voor de klant. Dit kan ook op locatie en onderweg, 24/7.

Meer >

Reparatie

Onverwachte reparaties komen nooit uit. Asto Shipyard heeft de expertise en ervaring om direct te kunnen schakelen en reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Met creatieve oplossingen worden alle klanten zo snel mogelijk weer in de vaart geholpen.

Reparaties zijn een van de specialiteiten van Asto Shipyard. Door de uitgebreide scheepswerf en het vakkundige personeel wordt er flexibel geschakeld tussen de nieuw- en afbouw en de scheepsreparaties. Van kleine storingen voor de elektricien, tot een kopschade of hermotorisering. Ook het vervangen van leidingwerk en pompen is een regelmatig terugkerende activiteit op de werf. Met 450 ton stevendokcapaciteit, een goed uitgeruste kade van 150 meter en een steiger van 110 meter is het bedrijf goed bereikbaar voor de scheepvaart. Voor reparatieservice op locatie is er een vast team dag en nacht inzetbaar.

Meer >

Recente Projecten

MTSSERVUS

maart 2023

MTSSOPHIA

februari 2023

MTSOSIRIS

januari 2022

"Kwaliteit en Brabantse gastvrijheid."

To be exact

Asto Shipyard, gelegen aan de Bergsche Maas, is een vooruitstrevend bedrijf waar de Brabantse gastvrijheid nog altijd de boventoon voert.

Visie

Asto Shipyard ambieert klanten voor het leven: van ontwerp tot oplevering en van periodiek onderhoud tot reparatieservice, 24/7.

Team

Asto Shipyard is een organisatie die wordt gevormd door een unieke combinatie van vakmanschappen: elektra, verspaning, scheepsbouw - iedere afdeling heeft zijn eigen specialisme.

24/7 service Bel nu!